Denizli TOKİ konutları hak sahipleri belli oluyor

Denizli TOKİ konutları hak sahipleri belli oluyor

Denizli TOKİ konutları kura talihlileri belli oluyor. Çekilişler başladı. İşte Denizli TOKİ konutları hak sahipleri listesi:

TOKİ’nin hayata geçirdiği İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında yapılacak olan sosyal konutlar için kura çekilişleri sürüyor. Şimdi de Denizli TOKİ konutları için çekilişler yapılıyor. Denizli TOKİ konutları hak sahipleri belli oluyor.

İSMİNİ GÖRENLER SEVİNÇ YAŞADI

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yürütülen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Denizli'de inşa edilecek konutların hak sahipleri kurayla belirlendi.

Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Çivril, Honaz, Sarayköy, Çal, Tavas, Kale, Buldan, Çardak, Serinhisar, Bozkurt, Babadağ, Bekilli, Beyağaç ve Baklan ilçelerinde yapılacak 3 bin 150 konut için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde kura töreni düzenlendi.
Kurada ismi çıkanlar büyük sevinç yaşadı.

YARIN DEVAM EDİLECEK

Hak sahibi Osman Uçar, ev sahibi olacağı için mutlu olduğunu söyledi. Uçar, emeği geçenlere teşekkür etti. Ayten Demirtaş da ismi açıklandığında çok duygulandığını belirtti. Kura çekimlerinin yarın da aynı yerde devam edeceği öğrenildi. Yarınki kura çekilişleri neticesinde Denizli’de yapılacak olan 1.646 konutun tamamı hak sahibini bulmuş olacak.

TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI TAKİP ADRESİ

Denizli TOKİ kuraları www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından izlenilebilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

DENİZLİ TOKİ KURA CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

Denizli TOKİ kurasında adı çıkan talihlilerden bazıları şöyle:

ss.jpg

Denizli toki kura sonuçları

Denizli toki kura sonuçları

ee.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.