Deprem tepkisiyle gündem olan Show TV sunucusu Dilara Gönder oyuncu çıktı

Deprem tepkisiyle gündem olan Show TV sunucusu Dilara Gönder oyuncu çıktı

Show Tv’de depremde yaşananlara "Böyle ders mi olur hocam ya? Bu kadar ölümlü ders mi olur” deyip, elindeki kağıtları fırlatmasıyla gündemde olan sunucu Dilara Gönder, 2014’te Ne Diyosuun adlı dizide başrol oynamıştı.

Show Tv’de depremde yaşananlara "Böyle ders mi olur hocam ya? Bu kadar ölümlü ders mi olur” deyip, elindeki kağıtları fırlatmasıyla gündemde olan ve ardından bu görevinden istifa eden sunucu Dilara Gönder, 2014’te Ne Diyosuun adlı dizide başrol oynamıştı.

Dilara Gönder'in canlı yayında sergilediği bu tavır sonrası internette Dilara Gönder kimdir, kaç yaşında, Dilara Gönder boyu kaç, nereli sorularının cevapları aranmaya başladı. Biz de sizler için derledik:

Dilara Gönder kimdir, nereli?

Show TV Ana Haber Spikeri olan Dilara Gönder, 17 Haziran 1983’de Almanya’nın Herrenberg şehrinde dünyaya geldi.

Dilara Gönder eğitim hayatı:

İzmir Bornova Anadolu Lisesi ve Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü mezunu olan Dilara Gönder, Türk televizyon sunucusu ve oyuncudur.

Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlediği 2007 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.

Dilara Gönder iş hayatı:

Fenerbahçe TV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu. Almanca ve İngilizce bilmektedir.

2013 yılında NTV’de “Zor İşler” isimli birbirinden zor mesleklerin tanıtıldığı, bizzat kendisinin deneyimleyerek sunduğu programı yaptı.

NE DİYOSUUN’DA BAŞROL OYNADI

2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan “Ne Diyosuun” adlı dizide başrol olarak rol aldı ve bu onun ilk oyunculuk deneyimi oldu. 2015 yılında NTV’de kendisinin hazırlayıp sunduğu “Yeter ki İste” programını yaptı.Program engellenen vatandaşlarımızın başarı öyküleri üzerineydi. 2015 yılında NTV ve E2’de “Lingo” isimli kelime yarışma programını sundu. Daha sonra Star TV'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterini canlandırmıştır. 26 Aralık 2016'da Selim Yalın ile evlendi.. 23 Ağustos 2021'den itibaren Show TV'de haber sunuculuğu yapmaktadır.

Dilara Gönder boyu kaç?

Dilara Gönder boyu 1.70’tir.

ELEŞTİRELERE DAYANAMAYARAK İSTİFA ETTİ

Show Tv'de depremden korunma yöntemleri kapsamında yeterince tedbir alınmadığını dile getiren ve yaşananlara tepki gösterip elindeki kağıtları fırlatan Dilara Gönder gelen yorumlara dayanamayarak görevinden istifa etti.

Ferit Atmaca / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum