Depremde panikle evden kaçtı erken doğum yaptı

Depremde panikle evden kaçtı erken doğum yaptı

Hatay’da Suriye uyruklu hamile Culya Keykuni 6.4 şiddetindeki depreme yakalandı. Binadan güçlükle çıkan kadın korku ve paniğe bağlı olarak erken doğum yaptı.

Hatay’da 6.4 büyüklüğündeki depreme Altınözü’nde az hasarlı binalarında yakalanan Suriye uyruklu hamile Culya Keykuni, güçlükle dışarı çıktı. Keykuni, korku ve paniğe bağlı olarak doğum sancısı yaşamaya başladı. Eşi tarafından hastaneye götürülen Keykuni, depremden yarım saat sonra kız çocuğunu doğurdu.
Hatay'ın Defne’de yaşanan 6,4 büyüklüğündeki deprem esnasında, Altınözü'ndeki az hasarlı olduğu belirtilen evinde bulunan hamile 22 yaşındaki Culya Keykuni, eşi ile panik halinde kaçtı. Bu esnada doğum sancıları artan Culya Keykuni, eşi tarafından sahra hastanesine kaldırıldı.

Baba Hasan Keykuni, “Depremden kaçıyorduk, 3 merdiven kalmıştı. Üzerinden atladık sonra buraya geldik. Panik olmuş, jandarma bizi buraya getirdi. Allah razı olsun. Geldikten sonra ‘Doğum yapacak’ dediler. Yarım saat sonra doğum yaptı. Eşim çok iyi. Yoğun bakıma Adana Şehir Hastanesi’ne götürülecek. Çok mutluyuz, durumu iyiymiş. Narlı’da evde kalıyorduk. Çadır olmadığı için evdeydik. Mühendisler ‘Eviniz az hasarlı oturabilirsiniz’ dediler. Evdeydik. Evin yıkılıp yıkılmadığını göremedim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.