Depremzedenin evinden para ve ziynet eşyası çaldı

Depremzedenin evinden para ve ziynet eşyası çaldı

Kayseri'de bir şahıs, depremzede vatandaşın evinden 500 lira değerinde döviz ve ziynet eşyası çaldı. Şahıs günler sonra yakalandı.

Kayseri'de, depremzede H.K.’nin (43) evinden, toplam 500 bin TL değerinde döviz ve ziynet eşyası çalan A.S. (22), polis ekiplerince yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından H.K., ailesi ile Kayseri'ye taşındı. Depremzede H.K.'nin adresine 9 gün önce giren hırsız, yaklaşık 500 bin TL değerinde döviz ve ziynet eşyası çaldı.

H.K.'nin ihbarının ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Bu kapsamda güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, hırsızlık olayını A.S.’nin gerçekleştirdiği tespit edildi.

UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

A.S., adresine düzenlenen operasyonda yakalandı. Şüphelinin üzerinde yapılan aramalarda 20 gram uyuşturucu ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Öte yandan A.S.’nin yakını olduğu öğrenilen 1 kişi, adliye çıkışı çekim yapan basın mensuplarına saldırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.