Devlet Bahçeli Hatay'da konuştu

Devlet Bahçeli Hatay'da konuştu

Devlet Bahçeli Hatay'da konuştu

MHP Lideri Devlet Bahçeli Hatay'da konuştu.

Devlet Bahçeli'nin konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

- Türkiye'de bir çok çevre bu büyük felaketin altından nasıl kalkınması gerektiğini ve bu konuda neler yapılabileceğini ifade etmek yerine bu felaketin üzerinden siyasi hedefler gütme çabası içerisine girmişlerdir.

- Allah'a çok şükürler olsun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ndeki kararlılık hizmetteki inanç yıllarca olan tecrübeleriyle kısa bir süre içerisinde enkazların kaldırılması, arama tarama çalışmalarıyla bütün bu hizmetleri yan yana getirirken aynı zamanda insanlığın 3 konudaki istediğini de acilen yetire getirmişlerdir. Bunlardan 1'ncisi beslenmedir 2'ncisi barınmadır 3'ncüsü örtünmedir.

- Parlamenter sisteme dönüş memleketi felakete sürüklemektir.

- Böyle bir süreçte yaşanan felaketler oldu depremler oldu seller oldu. Bütün bunları aşarak böyle bir hizmeti sunmak isterken tekrar geriye dönüş yaygarasıyla parlamenter sisteme dönmemiz lazım diyerek milleti aldatanlara soğanla patatesle milleti kandırmaya çalışanlara inanmış olsaydık, bugünkü Türkiye'de bunun altından kalkmak mümkün olmazdı.

- Aziz Hataylılar hayırlı bir adım attınız. Fedakarlığın içerisinde yeni bir Türkiye dediniz yeni bir istikbal dediniz o yüzden 14 Mayıs günü yapılması gereken seçimde bu hüznün içinde gerçekleştirdiniz.

- 28 Mayıs günü yapılacak olan seçimler sadece ve sadece Cumhurbaşkanı seçimini sağlamakla kalmayacak istikrar, istiklal ve istikbal dediğimiz 3 değer kavramını milletçe benimseyerek Türk milletini yeni bir yüzyıla geçirecek başarıyı sağlamaktır.

- Böyle bir ortamda seçime gitmenin ötesinde büyük bir başarı sağlamak lazım. Arada büyük bir fark olsun ki ne ABD'si ne fitne ve fesatçıları fırsat kollayıp Türkiye'de oyunlar içerisine girmeye cüret edememeli. Terörün kökü kazınmalı. FETÖ'nün kökü kazınmalı.

- Bütün dünyaya sesleniyorum Amerika'nın çocukları, Almanya'nın çocukları alayınıza birden sesleniyorum ne yazarsanız yazın ne söylerseniz söyleyin Türkiye'de kiminle ağız birliği yaparsanız yapın Anadolu'nun yiğidi Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı biz size ezdirmeyiz.

- Karada yüz havada yüz denizde yüz o zaman şimdi Hatay'dan sesleniyorum 28 Mayıs'ta Hatay'da yüz.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.