Devlet Bahçeli'den emekli maaşlarına iyileştirme vaadi

Devlet Bahçeli'den emekli maaşlarına iyileştirme vaadi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin MYK toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, emekli maaşlarına iyileştirme vaadi verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) toplantısında konuştu.

EMEKLİ MAAŞLARINA İYİLEŞTİRME VAADİ

Emekli maaşları için konuşan Bahçeli, "Hayat pahalılığı kaderimiz değildir ve bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli düzenlemeler cömertçe yapılacaktır. FETÖ kontrolündeki fiyat anarşistlerine göz açtırılmamalı. Türkiye'nin yükselişi hızlanacak, enflasyonla mücadele başarıya ulaşacaktır" dedi.

Bahçeli, "Diğer taraftan İsrail ile Filistin arasında derhal ateşkesle birlikte kalıcı çözüm ve barış beklentileri fiile geçmelidir. Akan kan durmalı, soykırımcı İsrail hesap vermelidir. Türkiye’nin Uluslararası Adalet Divanı’na sunduğu sözlü beyanı, mazlum Filistin halkına tercüman olmuş, İsrail’in maskesini bir kez daha indirmiştir" ifadelerini kullandı.

“YENİ YÜZYILIN EN ÖNEMLİ BAŞARISI OLACAK”

Yerel seçime 31 gün kala muhalefete yüklenen Bahçeli, “31 Mart 2024 seçimlerinde merkezi yönetimin hedefleriyle örtüşecek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin doğasıyla uyum içinde olacak bir sonucun çıkması, yeni yüzyılın en önemli demokrasi başarısı olacaktır.” dedi.

CHP’YE ELEŞTİRİLER

“Cumhuriyet Halk Partisi ile DEM yan yana, diğerleri yedektedir. Zillet masasının altıyla üstü yer değiştirmiştir. Oyunu görüyoruz.” diyen MHP lideri, “Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır.” ifadesini kullandı. Bahçeli, “CHP'de Atatürk'ten geriye hiçbir şey kalmamıştır.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum