DİKKAT ÇUKUR VAR

DİKKAT ÇUKUR VAR

Gölbaşı’ndaki TEİAŞ lojmanlarının giriş kapısının önünde bulunan kavşakta, asfaltta açılan çukur geçen araçlar için tehlike oluşturuyor. Çukur her geçen gün büyürken biran önce müdahale edilmesi gerekiyor.


ADEM GÜRSOY – HABERVAKTİM
Gölbaşı’da Şehit Selami Atabey Caddesinin 886. Sokakla kesiştiği noktada bulunan kavşakta asfaltın çökmesi sonucu çukur oluştu. Kavşakta bulunan rögar kapağının dibinden açılan çukur geçen araçlar için büyük tehlike oluşturuyor. Her geçen gün büyüyen çukur, müdahale edilmezse kazalara neden olabilir.
ASFALTTA ÇÖKME VAR
Sözü edilen çukurun bulunduğu yerde rögarın etrafındaki asfaltta çökme meydana geldi. Çökme ile birlikte açılan çukur daha da büyüyor. Yetkililer tarafından önlem alınmazsa hem yayaların hem de araçların yoğun olarak kullandığı kavşakta tehlikeli kazaların neden meydana gelmesine neden olabilir.
YOLUN GÖÇMESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ
Kavşaktaki çökmenin yaşandığı yer, şantiye alanında yapılan kazı sonucu ana caddenin yarısını göçmesiyle gündeme gelmişti. Gazetemiz, olayı 8 Ağustos 2015 tarihli sayısında ‘İnşaat kazısı ana caddeyi göçürdü’ başlığı ile duyurmuştu. Sözü edilen göçük tamir edildi ancak kalıntıları  devam ediyor. Göçüğün olduğu yerin hemen aşağısında bulunan kavşakta asfaltın çökmesi sonucu çukur oluştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.