Dilan Polat'ın "intihar" çıkışı Engin Polat'ı sarsıntıya uğrattı
İddialara göre Dilan Polat, eşi Engin Polat'ı arayarak, 'İntihar etmek istiyorum' dedi. Söz konusu telefon görüşmesi sonrası avukatlarının acil olarak cezaevine gittiği belirtildi.
Türkiye'nin gündemine oturan Dilan ve Engin Polat davasında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Gazeteci İsmail Saymaz'ın aktardığına göre, 5 Kasım'da farklı cezaevlerine nakledilen çift arasında gerçekleşen telefon görüşmesi, endişelere yol açtı. Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın, Çorlu cezaevinde kalan eşi Engin Polat ile yaptığı görüşmede psikolojisinin ciddi şekilde bozulduğu ifade edildi.

AVUKATLAR CEZAEVİNE KOŞTU
Dilan Polat'ın, eşine "intihar etmek istiyorum" dediği konuşmanın ardından avukatlarının acil bir şekilde cezaevine gittiği belirtildi.
DİLAN POLAT'TAN YENİ HAMLE
Öte yandan Gazeteci Emrullah Erdinç'in iddialarına göre ise Dilan Polat ve ailesi, kendilerine sosyal medyada hakaret ettiği gerekçesiyle bazı kişilere karşı suç duyurusunda bulunarak gelir elde etmeye çalışıyor. Erdinç'in belirttiğine göre, şu ana kadar savcılıkta bulunan 300 dosya, Polat ailesine önemli bir gelir sağlama potansiyeli taşıyor. Erdinç, "Dilan ve Engin Polat'ın bu davalardan gelir elde edebilir. Tüm hesaplarına el konulmuş olması sebebiyle Polat ailesi buradan bir gelir elde edebilir. diye konuştu.

Uzlaşmada ödenecek minimum rakamın 30 bin TL olduğunu ekleyen Erdinç bu ücrete zam geleceğini de belirterek "30 bin TL, şu anki dosya için söylüyorum 300 dosyadan 9 milyon TL eder. Legal para mı? Tamamen legal para!" dedi.
Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.