Dilan Polat'ın yeni kabusu! O cani ile aynı serviste kalıyor

Dilan Polat'ın yeni kabusu! O cani ile aynı serviste kalıyor

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen Dilan Polat, annesi ve anneannesini baltayla öldürdükten sonra cesetlerini parçalara ayıran Rabia Çataklı ile aynı serviste kaldığı ortaya çıktı. Polat'ın ise korkudan uyuyamadığı öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz aylarda psikoloji tedavisi için Akıl ve Ruh sağlığı hastanesine sevk edilmişti. Ünlü fenomenin o dönem anne ve anneannesini öldürüp parçalara ayıran cani katil ile birlikte aynı serviste kaldığı öğrenildi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçtan tutuklanan ve yaklaşık 7 aydır cezaevinde kalan Dilan Polat, hapishanede sinir krizi geçirerek intihar girişiminde bulunmuştu. Vücudunda kesikler olduğu iddia edilen Polat’ın avukatı tahliyesini talep etmişti. Ancak mahkeme bu talebi reddetmişti. Fenomen ismin Adli Tıp Kurumu’nun verdiği rapor ile psikiyatri servisi olan Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılmasına karar verilmişti.

10 GÜN BOYUNCA AYNI SERVİSTELER

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine gönderilen ve 3 ay sürecek tedavisinin ardından cezaevine geri döneceği öğrenilen Dilan Polat ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre ünlü fenomenin 10 gün boyunca hastanenin adli psikiyatr servisinde Rabia Çataklı adli caniyle aynı serviste kaldığını öğrenildi.

KORKUDAN UYUYAMIYOR

Geçtiğimiz sene gündemi sarsan cinayette Rabia Çataklı, annesini baltayla 110 parçaya, anneannesini ise 6 parçaya ayırmış ve kestiği parçalardan bazılarını camdan dışarı atmıştı. Edinilen bilgilere göre, koğuş arkadaşının tavırlarından rahatsız olan Polat’ın pijamasını Çataklı’ya hediye ettiği öğrenildi.

AYNI KOĞUŞTA KALMAK İSTEMİYOR

Ünlü fenomenin ayrıca, Çataklı'nın korkusundan dolayı süreyi doldurmadan dilekçe verdiği ve “Kardeşim Sıla ile kalmak istiyorum” dediği öğrenildi ve Polat yeniden cezaevine sevk edildi. Yeniden hastaneye dönmesi öngörülen Polat'ın, sağlık durumunun ilaçlardan dolayı iyi olduğu bildirildi. Öte yandan, Polat, Rabia Çataklı ile aynı koğuşta kalmak istemediğini söyledi. Verilen kararın ise önümüzdeki günlerde netleşeceği bildirildi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.