MHP’li başkan Kenan Elvan'ın sosyal medya paylaşımları tepki aldı

MHP’li başkan Kenan Elvan'ın sosyal medya paylaşımları tepki aldı

31 Mart Seçimlerinden galip ayrılan Cumhur İttifakı’nın MHP’li başkanı Kenan Elvan sosyal medyada tehdit savurmaya devam ediyor.

31 Mart Seçimlerinden galip ayrılan Cumhur İttifakı’nın MHP’li başkanı Kenan Elvan sosyal medyada tepki çeken paylaşımlarını savurmaya devam ediyor.

Vatandaşları kine ve nefrete sürükleyen İlçe Başkanı Kenan Elvan bugün bir skandal paylaşıma daha imza attı. Ancak Elvan paylaşımının ardından her zamanki gibi başkanlarından tepki alınca kaldırmak zorunda kaldı.

Sosyal medya hesabından açıkça küfürler edip tehdit savuran Elvan’ın AK Parti cenahından bazı kişiler ile husumetli olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kenan Elvan paylaşımında, “Memleket iki psikopata teslim olmuş. Biz sevdiklerimizin hatırına sessiz kaldık. Bu saatten sonra hadi …… . .. ….. yazsında görelim artık” ifadelerine yer verdi. Ancak Elvan paylaşımında hızını alamayınca soluğu yorumlarda buldu. Yorumlar da ise “Hadi len biriniz yazın yalvarıyorum size, Çakma kolpaçinolar, Çakalını…… hodri meydan Kaman’da kim çakallık ediyorsa” yazarak hem vatandaşları kin ve nefrete sürükledi hem de vatandaşlara ağır ithamda bulunmuş oldu.

Elvan’ın son zamanlarda yapıp sildiği paylaşımlar artıyor.

Haber: Vahit ALDI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.