Dini nikahlı eşini sırtından bıçakladı

Dini nikahlı eşini sırtından bıçakladı

İstanbul Güngören’de 2 çocuk annesi Halime Ö., tartıştığı dini nikahlı eşi Bülent G.’yi sırtından bıçakladı. Bülent G. tedaviye alınırken, Halime Ö. ve erkek kardeşi Tarkan Ö. olay sonrası gözaltına alındı.

Olay dün gece saatlerinde gerçekleşti. İddiaya göre Halime Ö. ve Bülent G. 3 yıldır dini nikahlı olarak aynı evde yaşıyordu. Ayrıca Bülent G.’nin 27 yıllık resmi nikahlı başka eşi de vardı. Resmi nikahlı eşine geçen hafta boşanma davası açan Bülent G., bu konu nedeniyle Halime Ö. ile tartışma yaşadı.

ANNESİNİ VE KARDEŞİNİ ÇAĞIRMIŞ

Tartışmanın ardından annesini arayarak evden ayrılmak istediğini söyleyen Halime Ö.’nün bulunduğu eve, annesi, kardeşi ve kardeşinin eşi de geldi. İddiaya göre bunun üzerine, Halime Ö. ve Bülent G. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin artından Halime Ö., Bülent G.’yi sırtından bıçakladı.

111-005.jpg

KOMŞULAR İMDADINA YETİŞ

Kanlar içinde yere yığılan Bülent G.’nin imdadına, ses ve gürültü seslerini duyan komşuların ihbarı yetişti. Polis ve ambulansın gelmesi üzerine Bülent G., Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürülürken, Halime Ö. ve Tarkan Ö. polisler tarafından gözaltına alındı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Bülent G.’yi sırtından bıçaklayan Halime Ö’nün polise verdiği ilk ifadesinde, "Sadece kendimi savunmak amacıyla bu eylemde bulundum ve davacı veya şikayetçi değilim” dediği öğrenildi. İfadelerinin alınmasının ardından Halime Ö. ve kardeşi Tarkan Ö. serbest bırakıldı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.