Diyarbakır’da 7 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı

Diyarbakır’da 7 yaşındaki çocuğa köpek saldırdı

Diyarbakır’da sahipsiz bir köpek 7 yaşındaki çocuğa saldırdı. Köpeğin saldırısına maruz kalan çocuk yaralandı.

Diyarbakır Kayapınar’da yaşayan Burak E. arkadaşı ile sokakta oynadığı esnada köpek saldırısına uğradı 7 yaşındaki çocuk Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

7 yaşındaki çocuğa hastanede başına dikiş atıldı ve kuduz aşısı yapıldı. Burak E'nin babası 42 yaşındaki Kadri E., oğlunun sahipsiz köpeğin saldırısı nedeniyle yaralanmasının üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Kadri E, başkalarının da içinin yanmamasını istediğini belirterek, “Yetkililerden rica ediyoruz, bu köpekler toplatılsın. Oğlumun başına 30'a yakın dikiş atıldı. Tedavisine devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Amca Bedri E. de geçen ay çocuğunun sahipsiz köpeğin saldırısına uğradığını, aynı durumun yeğeninin de başına geldiğini söyledi.

Bedri E, mahalledeki çocukların okula giderken ve dönüş yolunda tedirgin olduğunun altını çizerek, "Biz bile sabah işe giderken korkuyoruz, çocuklar nasıl korkmasınlar? Mahallemizde çok başıboş köpek var. Yetkililerden bu konuda çalışma yapmalarını bekliyoruz” dedi.

www.gazeteilksayfa.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.