Diyarbakır’da tren rayında şüpheli çanta paniği

Diyarbakır’da tren rayında şüpheli çanta paniği

Diyarbakır’da tren raylarının yanına bırakılan şüpheli çanta paniğe sebep oldu. Polis ekipleri tarafından fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.

Olay dün akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi’nde gerçekleşti. Tren Yolu Sokakta, Bağlar ve Yenişehir ilçelerini birbirine bağlayan üst geçidin altındaki tren rayının yanında şüpheli çanta olduğunu gören Serhat Aktaş, durumu polise ihbar etti. İhbarla olay yerine polis ve bomba imha ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çantanın bulunduğu bölgeyi güvenlik kordonuna alırken, özel giysili bomba imha ekipleri de şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Çevredekilere kontrollü patlamanın gerçekleştirileceği yönünde uyarılar yapıldıktan sonra, çanta fünye ile patlatıldı. Bomba imha ekiplerinin kontrol ettikleri çanta boş çıktı.

1111-003.jpg

“NE OLUR NE OLMAZ DİYE POLİSİ ARADIK”

Şüpheli çantayı görerek polis ekiplerine haber veren Serhat Aktaş, çantayı kimin bıraktığını görmediğini belirterek, "Yarım saat önce üst geçidin üzerinden geçiyorduk ve yerdeki çanta gözümüze çarptı. Hemen polisi aradım. Olay yerine kısa sürede ekipler geldi. Buradan aileler, insanlar geçiyor. Ne olur ne olmaz diye polisi aradık. Kimin bıraktığını görmedik. İhbardan 10 dakika geçmeden ekipler geldi” şeklinde konuştu.

Olayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.