Diyarbakırlı Ramazan Hoca dosyası kapatılıyor mu?

Diyarbakırlı Ramazan Hoca dosyası kapatılıyor mu?

Diyarbakırlı Ramazan Hoca lakabıyla bilinen ve İstanbul-Fatih'te bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ramazan Pişkin'in avukatı Ebubekir Esad Baş, “soruşturma dosyasının kapatılmaya çalışıldığı” iddialarını yorumladı.

Diyarbakır'da "Filozof Ramazan, Diyarbakırlı Ramazan Hoca" lakaplarıyla tanınan ve İstanbul-Fatih'te bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ramazan Pişkin'in ailesinin avukatlarından Ebubekir Esad Baş, “soruşturma dosyasının kapatılmaya çalışıldığı” iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

İstanbul Adliyesinde basın mensuplarına yapılan açıklamada, Pişkin'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma dosyasında gizlilik kararı bulunduğu kaydedildi.

3-001.jpg

DİKKAT EDİLMELİ

Avukat Baş şöyle konuştu:

"Sosyal medyada dosyanın kapatılmaya çalışıldığı şeklindeki söylemler gerçek dışıdır. Birden fazla emniyet birimi dosyaya müdahil olmuş ve kendi veri tabanlarında dosyayı incelemeye almıştır. En önemlisi de yanlış ve eksik bilgilerle hareket eden medya unsurlarının ülke huzuruna, İslami camianın kardeşlik hukukuna halel getirebileceğini ifade ediyoruz.

Ramazan Pişkin dosyası üzerinden kirli hesaplar yapanlar, konuyu istismar edenler, Müslüman grupları karalamak ve aralarında huzursuzluk çıkarmak amacındadırlar. Algı ve spekülasyon içerikli paylaşımlara itibar edilmemelidir"

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.