Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı yapacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı yapacak!

2023 Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı! bünyesinde çalıştırılmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlar, ilgili unvanlarda görev yapacak personelleri kapsayacak şekilde gerçekleştirilecektir.KPSS puan sıralaması esas alınacak.

2023 Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı! İşte detaylar...

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Aşağıda belirtilen unvanlarda çalışacak personeller için başvurular kabul edilecektir:

1. Büro Personeli: Ekonomi, İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi, Kamu Yönetimi, İş İdaresi ve İktisat, Ekonomi ve İdari Bilimler bölümlerinden lisans mezunu olmak şartı aranmaktadır. Ayrıca, Almanca Yabancı Dil Sınavı'ndan (YDS) veya eşdeğer bir sınavdan en az 80 puan almış olmak gerekmektedir.

2. Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek): Yükseköğretim kurumlarının herhangi bir önlisans programından mezun olmak ve 2022 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda KPSS P93 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir. Adayların 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun belirlediği şartları taşımaları, Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarıyla tamamlamış olmaları ve Özel Güvenlik kartına sahip olmaları gerekmektedir.

3. Mühendis: İnşaat Mühendisliği bölümü lisans mezunu olmak ve 2022 KPSS sınavından P3 en az 70 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

4. Tekniker: İnşaat Teknolojisi önlisans programından mezun olmak ve 2022 KPSS sınavından P93 puanı olmak gerekmektedir.

5. Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager): Kimya Bölümü lisans mezunu olmak ve 2022 KPSS P3 sınavı puanı olmak şartları aranmaktadır.

6. Hemşire: Hemşirelik Bölümü lisans mezunu olmak ve 2022 KPSS P3 sınavı puanı olmak gerekmektedir. Ayrıca, Doğuma Hazırlık Eğitici Eğitimi ve Biorezonans Temel Eğitimi almış olmak da önemli bir kriterdir.

7. Sağlık Teknikeri: Diyaliz önlisans programından mezun olmak ve 2022 KPSS P93 sınavı puanı olmak gerekmektedir.

8. Destek Personeli: Mutfak ve yemekhanelerde çalışacak personel için başvurular kabul edilecektir.
Başvurular, 20 Temmuz tarihine kadar Dokuz Eylül Üniversitesi sayfası üzerinden online olarak yapılacaktır.

Başvuruda bulunacak adayların ilgili unvana göre aranan şartları sağlamaları gerekmektedir.

Adaylardan istenen belgeler ve detaylı bilgiler resmi web sitesinde yayımlanacak olan ilan metninde yer alacaktır. Adayların bu belgelere ve yayımlanan detaylara dikkatlice göz atmaları önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.