Dr. Ümit Aktaş kimdir? Dr. Ümit Aktaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Dr. Ümit Aktaş kimdir? Dr. Ümit Aktaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Dr. Ümit Aktaş son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Dr. Ümit Aktaş kimdir? Dr. Ümit Aktaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Dr. Ümit Aktaş var. Dr. Ümit Aktaş son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Dr. Ümit Aktaş kimdir? Dr. Ümit Aktaş kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

DR. ÜMİT AKTAŞ KİMDİR?

Ümit Aktaş, 21 Kasım 1970 tarihinde Kırıkkale’de dünyaya geldi. İlk ve orta dereceli okullarını bitirdikten sonra 1995 yılında Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde Fitoterapi alanında yüksek lisans yaptı. Dr. Ümit Aktaş, bu özelliği ile Türkiye’de Fitoterapi uzmanı olarak eğitim alan ilk Tıp doktorlarından biri olma özelliğini taşıyor.
Şu anda herhangi bir kurumda çalışmayan Dr. Ümit Aktaş, İstanbul’da kendi kliniğinde hasta kabul etmeye devam ediyor. Dr. Ümit Aktaş, ayrıca ‘İlaçsız Yaşam’, ‘Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi’, ‘Mutluluk Kürleri’, ‘Diyabet ve  Zayıflama Kürleri’, ‘Mutluluk Kürleri 2’, ‘Yaşam Sevinci ve Koronadan Korunmak Mümkün’ isimli eserleri yayımladı.

Haber Merkezi - www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.