Dualarla Uğurlandı

Dualarla Uğurlandı

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan, "Halep'e Yardım Kampanyası" kapsamında toplanan yardımları taşıyan 5 TIR dualar eşliğinde uğurlandı. Programda Kayseri'de şehit olanlara da dualar edildi.

 

HAKAN ŞAHİN- OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığı tarafından başlatılan, "Halep'e Yardım Kampanyası" kapsamında toplanan yardımları taşıyan tırlar önceki gün törenle uğurlandı. Tören AK Parti AK Parti Genel Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve çok sayıda Keçiörenli vatandaş katıldı.

BUNDAN SONRA DA BAŞARAMAYACAKLAR

İlçe Başkanlığı önünde yapılan törende konuşan AK Parti Genel Genel Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Kayseri'deki terör saldırısında şehit düşenlere Allah'tan rahmet, ailelerine metanet ve yaralılara da şifa temennisinde bulundu. Terör odaklarının, ne kadar güçlü saldırırsa saldırsın, kendilerini yollarından döndüremeyeceğini, hedeflerinden uzaklaştıramayacağını vurgulayan Şahin, "Bugüne kadar başaramadılar, bundan sonra da başaramayacaklar" dedi. Halep'in, Osmanlı'nın göz bebeği şehirlerden biri olduğunu belirten Şahin, şehirde büyük yıkım yaşandığını bildirdi. Türkiye'nin Filistin, Arakan, Suriye, Irak başta olmak üzere dünyadaki mazlum ve mağdur milletlerin her zaman yanında yer aldığını ifade eden Şahin, "Bugün Halep, cansız bedenlerin değil, aslında insanlığın enkazının savrulduğu bir şehir. Evladını kaybetmiş anne babaların acıları, öksüz, yetim kalmış kimsesiz çocukların feryatları, bir evlat olarak, bir anne baba olarak hepimizin yüreğini dağlıyor" diye konuştu.

KAYSERİ ŞEHİTLERİ DE UNUTULMADI

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler de Halep'te son günlerde büyük acılar yaşandığına, katliamların yapıldığına dikkat çekerek, oradaki insanlara Türk milletinin yardım elinin uzandığını kaydetti. İslam coğrafyasının 2011 yılından itibaren meydan okumayla karşı karşıya olduğuna işaret eden İşler, Yemen, Libya, Irak, Suriye'de devlet sisteminin çöktüğünü belirterek, "Devlet sisteminin çökmesiyle birlikte kaos ortamının oluşturduğu terör örgütleri ve çatışmalarla karşı karşıyayız" dedi.  İşler, Kayseri'deki terör saldırılarında şehit olanlara rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara da şifa diledi.

DUALAR EŞLİĞİNDE YOLA ÇIKTI

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan da yaptığı konuşmada, başlattıkları kampanya hakkında bilgi vererek, iki haftada 5 tır yardım topladıklarını ifade etti. Törende, AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan ve Tokat Milletvekili Celil Göçer ile çok sayıda partili de hazır bulundu.

Kampanya kapsamında toplanan yardımları taşıyan 5 tır, İlçe Başkanlığı önünde okunan dualar eşliğinde yola çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.