Düğün yolunda feci kaza: 3 yaralı

Düğün yolunda feci kaza: 3 yaralı

Çanakkale Çan'da şehir merkezine düğüne giden ve içerisinde 7 kişinin bulunduğu minibüs, şerit ihlali yapan hafif ticari araca çarpmamak için sürücüsünün manevra yapmasıyla kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.30 sıralarında Çan ilçesine bağlı Etili köyü mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, ilçeye bağlı Göle köyünden, il merkezindeki bir düğüne katılmak için yola çıkan ve 7 kişiyi taşıyan Bayram Çakır yönetimindeki minibüs, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı öne sürülen, hafif ticari araca çarpmamak için manevra yaptı. Hafif ticari araç olay yerinden kaçarken, kontrolden çıkan minibüs yol kenarındaki tarlaya devrildi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk kontrolleri yapılan, Hacer T.'nin durumunun ağır olduğu belirlenirken, Ayşe D. ve Ecrin Nur Ç.'nin yaralandığı tespit edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Çan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri, kazaya karışan ve olay yerinden kaçan hafif ticari aracın sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.