EĞİTİMLER BAŞLADI

EĞİTİMLER BAŞLADI

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında üyelerini biz dizi eğitimden geçirmeye başladı. Söz konusu eğitimler Siteler Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Aydın Yavşancı tarafından veriliyor.

 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-


Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkârlar Odası; mobilya imalat, mobilya iskelet, marangoz çalışanlarına 3308 sayılı Mesleki Eğitim Kanunu kapsamında  “ Tehlikeli ve Çok tehlikeli işler” eğitimi verdi. Söz konusu eğitim Siteler Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Aydın Yavşancı tarafından verildi.

BAŞVURU İÇİN DUYURU

Oda tarafından üyelere şu duyuru yapıldı: “Sitelerde mobilya imalat, mobilya iskelet, marangoz vb. mesleklerde çalışanların mağdur olmamaları için en kısa zaman içerisinde ustalık belgesi, kalfalık belgesi ve mesleki yeterlilik belgesi olmayan üyelerimizin ve esnafımızın en yakın mesleki eğitim merkezine başvurmaları önemle rica olunur.” Oda Başkanı Rıdvan Aktaş katılımlarından dolayı Siteler Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür etti.  Bu tarz eğitimlerin devam edeceğini söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.