EGO’da unutulan eşyalar açık artırmada: En yüksek teklif 3.700 TL’lik kemana verildi
Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçlarında 2023 yılı boyunca unutulan eşyalar EGO Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen açık artırma ile satışa sunuldu.
Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu taşıma araçlarında 2023 yılı boyunca unutulan eşyalar EGO Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen açık artırma ile satışa sunuldu. Atatürk Kapalı Spor ve Sergi Sarayı’nda yapılan etkinlik vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
İKİ YILDA BİR YAPILACAK
EGO Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen açık artırmada bisiklet, testere, müzik aletleri, bebek arabaları, elektronik eşyalar, boks eldiveni ve daha birçok eşya alıcı buldu. Özellikle çocuklara yönelik ürünler ile elektronik cihazlar ilgi odağı oldu.
Açık artırmalarda kanun gereği her yıl unutulan eşyaların satışa sunulduğunu belirten EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, “Toplu taşıma araçlarında çok fazla eşya unutuluyor. Vatandaşlarımız bir eşyasını kaybettiğinde EGO Genel Müdürlüğüne mutlaka başvursun. Aksi halde bu ürünler iki yıl depolarımızda bekliyor ve ardından açık artırmayla yeniden vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor” dedi. Etkinlikte en yüksek teklif ise bir keman için geldi. 3 bin 700 liraya satılan keman açık artırmada en çok ilgi gören ve en yüksek bedelle satılan ürün oldu.
Kaynak:gazeteilksayfa.com
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.