Ekrem İmamoğlu’na takımından tebrik geldi

Ekrem İmamoğlu’na takımından tebrik geldi

Trabzonspor geçmişte Trabzonspor’da yöneticilik yapan ve Trabzonspor Divan Kurulu üyesi olan Ekrem İmamoğlu’na tebrik mesajı paylaştı.

Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’nı tekrardan kazanan Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen, eski yöneticimiz ve Divan Kurulu üyemiz Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

ESKİDEN YÖNETİCİLİK YAPMIŞTI

İstanbul’da seçimi üst üste ikinci kez kazanan İBB Başkanı İmamoğlu, dün yapılan yerel seçimlerde yüzde 51.14 oranında oy alarak bir kez daha seçildi. Trabzonspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nu tebrik ederek şu mesajı yayınladı:

imamoglu-3-002.jpg

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen, eski yöneticimiz ve Divan Kurulu üyemiz Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eder çalışmalarında başarılar dileriz."

imamoglu-2.jpg

SEÇİM DÖNEMİNDE KULÜPLERİ ZİYARET ETMİŞTİ

2019 yılında Büyükçekmece Belediye Başkanlığı görevini bırakarak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan ve kazanan Ekrem İmamoğlu, 2024 seçimlerinde bir kez daha aday oldu. Adaylık sürecinde gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında İstanbul’un büyük takımlarını ziyaret eden Başkan İmamoğlu, Fenerbahçe ve Galatasaray Spor Kulübü başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirmişti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.