Elazığ'da otomobil uçuruma yuvarlandı

Elazığ'da otomobil uçuruma yuvarlandı

Elazığ’ın Palu ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobil uçurumdan aşağıya sürüklendi. Kazada 2 kişi yaşamını yitirirken, 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Elazığ'ın Palu ilçesinde uçurumdan yuvarlanan otomobildeki 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. DHA'nın haberine göre kaza, gece saatlerinde Palu ilçesi Kayahisar köyü yolunda meydana geldi.

Sürücüsünün ismi ve plakası öğrenilmeyen otomobil, kontrolden çıkıp uçurumdan yuvarlandı. İhbarla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ekipler, Meydin Özdemir ve Yusuf Özdemir'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan B.Ö. ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Cenazeler ise otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.