Elmadağ Karacahasan köyü sular altında kaldı

Elmadağ Karacahasan köyü sular altında kaldı

Başkentte sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Ankara'nın Elmadağ ilçesinde şiddetli sağanak ve rüzgar vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı dereler taştı. Yağışlardan bir köy daha nasibini aldı. Karacahasan köyü'nde sel ve su baskınları meydana geldi.

Elmadağ ilçesine bağlı Karacahasan köyünü sel vurdu. Ankara'da şiddetli sağanak aratarak devam ediyor.

Akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak ve şiddetli rüzgar nedeniyle bir köy daha nasibini aldı. Karacahasan köyünün bazı yollarında çökmeler ve toprak kaymaları meydana geldi. Köye girmek isteyen sürücüler zor anlar yaşadı.

whatsapp-image-2023-06-12-at-22-13-25.jpeg

Ankara'da hafta boyu yağan küvetli sağanak hayatı olumsuz yönde etkiledi. Elmadağ ilçesine bağlı Karacahasan köyünde şiddetli sağanak sonrası yüksek kesimlerden gelen sel suları nedeniyle bir çok evi su bastı. Dereler ve köprülerin taştığı esnada korku dolu anlar yaşandı. Sel nedeniyle bazı ahırları su bastı. Ekim alanları ve bahçelerde maddi zararlar meydana geldi.

Gerçekleşen sel nedeniyle sokaklarda çamur ve taş tümsekleri oluştu. Afet sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma ve temizleme çalışmalarına başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.