Elmadağ’a üç yeni çocuk etkinlik merkezi: Başkan Adem Barış Aşkın’dan müjde
Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, ilçeye bu yıl Hasanoğlan, İsmetpaşa ve Yenice mahallelerinde üç yeni “Çocuk Etkinlik Merkezi” kazandıracaklarını açıkladı.
Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, ilçeye bu yıl Hasanoğlan, İsmetpaşa ve Yenice mahallelerinde üç yeni “Çocuk Etkinlik Merkezi” kazandıracaklarını açıkladı. Başkan Aşkın, “Elmadağ mutlu çocukların ilçesi olacak” sözünü tutmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.
Elmadağ Belediyesi, ilk yılında hizmete açtığı Bebek ve Çocuk Kütüphanesi ile Etkinlik Merkezi’nin ardından, çocuklara yönelik yaşam alanlarını artırmaya devam ediyor. İçerisinde kütüphane, etkinlik alanları ve kafeterya bulunan merkez, sadece bir bina olmanın ötesinde, çocukların hayal dünyasını genişleten, onları geleceğe hazırlayan bir sevgi yuvası haline geldi.
1500’Ü AŞKIN ÖĞRENCİYE HİZMET
1500’den fazla kayıtlı öğrencinin faydalandığı merkezde, “Dönemin Yıldızları” töreniyle miniklerin mezuniyet coşkusu kutlandı. Başkan Aşkın, çocukların gözlerindeki ışığın, yapılan çalışmaların ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyledi.
RUKİYE BERRA ERASLAN’IN ADI YAŞATILIYOR
Belediye Meclisi’nin oy birliğiyle aldığı karar doğrultusunda, 25 Temmuz 2024 tarihinde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Rukiye Berra Eraslan’ın adı, merkeze verildi. “Rukiye Berra Eraslan Bebek ve Çocuk Kütüphanesi ile Etkinlik Merkezi” olarak anılacak mekan, Berra’nın anısını yaşatacak. Başkan Aşkın, “Her bir gülümseyen çocuk yüzünde onu hatırlayacağız” dedi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.