Elmadağ’da Türk Halk Müziği Kursları’na kayıtlar başladı

Elmadağ’da Türk Halk Müziği Kursları’na kayıtlar başladı

Ücretsiz Türk Halk Müziği Kurslarına bu dönemde de devam edecek olan Elmadağ Belediyesi, kurs başvurularının başladığı duyurdu. Başvurular, Elmadağ Belediyesi, Kültür ve Sanat Merkezi ile ABB Gençlik ve Aile Yaşam Merkezi noktalarında alınacak.

Elmadağ Belediyesi’nde sosyal belediyeciliğin göstergelerinden biri olan ücretsiz kültür ve sanat kursları kapsamında açılacak olan Türk Halk Müziği (THM) kurslarında yeni dönem kayıtlarının başladığı duyuruldu. Dileyen ve şartları karşılayan vatandaşlar, Elmadağ Belediyesi, Kültür ve Sanat Merkezi veya ABB Gençlik ve Aile Yaşam Merkezlerine müracaat ederek başvuru yapabilecek.

elmadağ müzik kursları

AMAÇ: BAŞARILI BİREYLER YETİŞTİRMEK

Elmadağ Belediyesi'nin sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında ücretsiz olarak düzenlenen kültür ve sanat kurslarının yeni dönem kayıtlarının başladığını ve dileyen vatandaşların başvuru merkezlerinden başvurabileceğini söylen Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, "Belediye'miz bünyesindeki kültürel, sanatsal ve sportif kurslarımızla, 7'den 70'e Elmadağlı vatandaşlarımızın tüm sosyal alanlarda aktif, üretken ve başarılı bireyler olabilmelerini amaçlıyoruz. Sizler de kurslarımızda yer almak için Kültür Merkezi'mizden başvurunuzu yapabilir, kurslarımızdan ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.