Elmadağ'daki renkli köy ilk festivaline ev sahipliği yaptı

Elmadağ'daki renkli köy ilk festivaline ev sahipliği yaptı

Elmadağ Renkliköy'de kahve kokuları yayıldı. İlk festivaline ev sahipliği yapan Renkliköy'de ziyaretçi akını yaşanırken; Ankara ve Elmadağ'dan gelen esnaf ve vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi.

Renkliköy'de Kahve Şenliği düzenlendi. Birçok kahve markası ve el sanatları stantlarının açıldığı festivale ziyaretçi akını yaşandı. Festivale katılan esnaf ve vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek, Elmadağ ve Ankara'da bu tür festivallerin artmasını istediğini söyledi.

cemal-1.jpg

İLK FESTİVAL GERÇEKLEŞTİ

Elmadağ Renkliköy ilk festivaline ev sahipliği yaptı. Bugün saat 12 ile 18 arasında Renkliköy Meydan'da birçok kahve markası ve el sanatları standının bulunduğu Kahve Şenliği'nde ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. "Lezzetin ve Rengin Buluşma Noktası" başlığıyla duyurulan Kahve Şenliği'ne gelen vatandaşlar Ankara ve Elmadağ'ın birçok kahve markasının sergilediği ürünlerin tadına baktı ve evlerine götürdü. Elmadağ'a ilk kez gelen vatandaşların da olduğu festivalde onlarca hatıra fotoğrafı da çekildi.

cemal-3-001.jpg

ESNAF VE VATANDAŞ MEMNUN KALDI

Kahve Şenliği'nde gazetemize konuşan esnaf ve vatandaşlar görüşlerini şu şekilde dile getirdi; “Esnaf Baran Çetin festival hakkında; "Buranın gelişmesi ve kalkınması için çok faydalı bir etkinlik oldu. Bu yüzden belediye başkanına böyle bir imkan sağladığı için çok teşekkür ediyoruz. Kahve kültürünün de ülkemizde biraz daha artması ve gelişmesi açısından da çok başarılı oluyor. Umarız devamı gelir."

cemal-4.jpg

Festivale ilçe merkezinden katılan esnaf Murat Çelebi ise festivalden memnuniyetini dile getirerek, "Bu etkinliklerin artmasını istiyoruz. Çok memnunuz. Bu etkinliklerin daha da artması taraftarıyız. Tabi Elmadağ özelinde. Renkliköy'de güzel proje. Gelişip daha fazla insana tanıtılması gerekli" dedi.

cemal-5.jpg

Festivale Ayaş'tan katılan esnaf Önder Taşyürek ise, "Firma olarak katıldık. Güzel bir yer. Güzel bir festival. Elmadağ'ın en eski yerleşim yeri. il ve ilçelerde böyle merkezleri canlandırmak. Eskiye yöenlik şeyleri böyle canlandırıp işlevsel hale getirmek önemli. Bu tarz etkinlikler bu tip yerlerde artmasını istiyoruz. Güzel olur" diyerek görüşlerini belirtti. Festivale Etimesgut'tan gelen bir vatandaş da "Her şey çok güzeldi zamanlaması. İnsanların misafirperverliği ve davranışları harikaydı. Güzel bir etkinlik. Herkese çok teşekkürler" ifadelerini kullandı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.