Emekli maaşları bu ay zamlı mı olacak?

Emekli maaşları bu ay zamlı mı olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7500 TL olacağını açıkladı. Şimdi en düşük emekli maaşı 7500 TL oldu mu? Emekli maaşları bu ay zamlı mı olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7500 TL olacağını açıkladı. En düşük emekli maaşı 7500 TL oldu mu? Emekli maaşları bu ay zamlı mı olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası akıllarda oluşan bu “Emekli maaşları bu ay zamlı mı olacak” sorusunun cevabı haberimizde:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı bir TV programında 5500 TL olan en düşük emekli maaşının 7500 TL’ye çıkarılacağını açıkladı.

Erdoğan şöyle dedi: "Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık ve bu rakamı da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız, Hazine ve Maliye Bakanlığımızla yaptık. Açıklamak yine bana kaldı. Çalışma tamamlanınca ayrıca sunacaklar ama bu akşam buradan güzel bir müjdeyi vermiş olayım. Bunu 7 bin 500 lira olarak bu akşam buradan açıklamış oluyoruz. Hayırlı olsun."

Şimdi emekli maaşları bu ay zamlı mı olacak?

Bu sorusunun cevabı Çalışma ve Hazine bakanlarından gelecek açıklama ile netleşecek. Cumhurbaşkanı, böyle olması kararı aldıklarını duyururken, zamlı maaşın hangi aydan itibaren geçerli olacağı konusu ilgili Bakanlar tarafından yapılacak açıklama ile belli olacak.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum