Emekli maaşları için kritik toplantı!

Emekli maaşları için kritik toplantı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'in emekli maaşlarına zam konusunu görüşmek üzere bir araya geleceği belirtildi. Görüşmenin yarın Beştepe'de gerçekleştirilecek.

Milyonlarca emekli vatandaşın gözü kulağı zam haberinde. En düşük emekli maaşının artması için yarın Beştepe'de toplantı yapılacak.

Edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığındaki toplantı, bu akşam ya da yarın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler ve AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın katılımıyla gerçekleştirilecek.

AK Partili yetkililerin verdiği bilgiye göre temmuz maaşlarına yetiştirilmeye çalışılacak. Yetişmediği takdirde ise fark olacak yatırılabilecek.

MİLYONLARCA EMEKLİ İSYAN ETTİ

3 Temmuz'da açıklanan enflasyon rakamından sonra 6 aylık enflasyon farkı emekli ve memur maaşlarına yansıtılmış, milyonlarca emekli vatandaş zam oranlarına isyan etmişti.

ASGARİ ÜCRETE ZAM OLACAK MI?

AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler asgari ücrete zam tartışmalarına da son noktayı koydu. Güler, AK Parti tarafından asgari ücrete zamla ilgili bir çalışma yapılmadığını, kamuoyunda herhangi bir beklentinin oluşmasının doğru olmadığını dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.