Emine Erdoğan, AK Parti’nin 24. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Emine Erdoğan, AK Parti’nin 24. kuruluş yıl dönümünü kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, gönüllerde filizlenen umutların AK Parti ile hayata geçeceğine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti’nin 24’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı. Erdoğan, paylaşımında, partinin geçmişten günümüze kadar milletin güvenini kazanarak önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, yarın da gönüllerde yeşeren umutların AK Parti ile gerçekleşeceğine olan inancını dile getirdi.

Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Erdoğan, partinin Türkiye’nin dört bir yanında önemli hizmetler yürüttüğünü hatırlattı. AK Parti'nin, 24'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayan Erdoğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"AK PARTİ, ÜLKEMİZİ GÜÇLENDİRME MİSYONUYLA AYNI KARARLILIKLA ADIM ADIM İLERLİYOR"

"Ülkemizi kalkındırma, güçlendirme, yüceltme misyonuyla durmaksızın çalışan AK Parti, aynı kararlılıkla adım adım ilerliyor. 24'üncü kuruluş yıl dönümü heyecanını dava ve yol arkadaşlarımızla paylaştık. İnanıyoruz ki, bugün olduğu gibi yarın da gönüllerde yeşeren tüm umutlar, AK Parti ile gerçekleşecek. Milletin partisinin yeni yaşı kutlu olsun."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.