Emirhan Yörük kimdir? Emirhan Yörük nereli, mesleği ne, kaç yaşında?

Emirhan Yörük kimdir? Emirhan Yörük nereli, mesleği ne, kaç yaşında?

Emirhan Yörük, internette gündem haline gelen esnaf ziyareti videolarının ardından vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Emirhan Yörük kimdir? Emirhan Yörük nereli, mesleği ne, kaç yaşında?

Deva Partisi’nden 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan Emirhan Yörük esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yaptığı ziyaret ile ilgili yapılan video sosyal medyada hızlı bir şekilde ses getirmeye başladı. Peki, Emirhan Yörük kimdir? Emirhan Yörük nereli, mesleği ne, kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde:

Emirhan Yörük kimdir nereli kaç yaşında

EMİRHAN YÖRÜK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aslen Kırklarelili olan Emirhan Yörük, İstanbul Küçükçekmece ilçesinde 2002 yılında dünyaya gelmiştir. 21 yaşında olan Yörük, İlk ve Orta Öğrenimini Mareşal Fevzi Çakmak Okulu’nda bitirmiş, Lise eğitimini ise Final Akademi Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinde Turizm Fakültesi, İstanbul Medipol Üniversitesinde ise İletişim Fakültesi eğitimini tamamlamıştır.

2020 yılında Deva Partisi’ne adım atan Emirhan Yörük, Deva Partisi Küçükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, Küçükçekmece İlçe Başkan Yardımcılığı, İstanbul İl Gençlik Meclisi Üyeliği, İstanbul İl Gençlik Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. Şimdi Deva Partisi’nden Milletvekili Aday Adayı olan Emirhan Yörük çalışmalarına devam etmektedir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.