Emre Mor'a İtalya devi talip oldu

Emre Mor'a İtalya devi talip oldu

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Emre Mor, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Forma süresi git gide düşen genç oyuncu Emre Mor için sürpriz bir talip çıktı.

Fenerbahçe'nin sezon başında Karagümrük'ten transfer ettiği Emre Mor, takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Yeniden Avrupa'da boy göstermek isteyen genç oyuncu, takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor. Avrupa'da birçok kulübün hala takip ettiği genç oyuncu takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

EMRE MOR'A ÇİZME'DEN TALİP

Karagümrük forması ile gösterdiği performansla yeniden futbola dönen yıldız oyuncu sezon sonunda Jorge Jesus'un takımına katılmıştı. Jorge Jesus'un belirli aralıklarla şans verdiği Emre Mor, önemli maçlarda kilit rol oynamıştı. Bunun neticesinde İtalya'dan birçok kulüp Emre Mor'un peşine düştü. Torino ve Bologna'nın Emre Mor'u yakından takip ettiği iddia edilmişti. Son olarak Fiorentina'nın genç oyuncuya talip olduğu belirtildi.

EMRE MOR, AYRILABİLİR

Yeni sezonda daha çok forma şansı bulmak isteyen genç oyuncu ayrılığa sıcak bakıyor. Fenerbahçe'nin ise oyuncunun satışından 9 milyon avro civarı bir beklentisi olduğu düşünülüyor.

Bu sezon sarı lacivertli forma ile 38 resmi maça çıkan genç oyuncu 6 gol atıp 3 de asist yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.