Emre Utkucan Engelli mi?

Emre Utkucan Engelli mi?

Emre Utkucan Engelli mi? sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Emre Utkucan Engelli mi? sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Emre Utkucan Engelli mi?

Emre Utkucan, Sezer Holding'in varislerinden biridir. Genç yaşta omurilik sinir iletişimsizliği hastalığına yakalanmıştır. Futbolcu arşivi ve kulüp bilgileri konusunda inanılmaz derecede geniş bir bilgiye sahiptir.

Emre Utkucan Kimdir?

Emre Utkucan, 1980 yılında İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Vakfı Semiha Şakir Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olarak tamamladı. Galatasaray Spor Kulübü’nde 2013 yılından itibaren aktif olarak görev alan Emre Utkucan, scout işinin başına bulunuyor. Bir kulübün ekonomik olarak belki de en önemli departmanlarından biri olan Scout işini yönetmektedir. Özellikle Emre Utkucan transferleri denildiğinde akla ilk gelen Marcao ve Luyindama oluyor.

Emre Utkucan, çocuk yaşta geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı fiziksel engeli bulunmakta Emre Utkucan, verdiği bir röportajda şu sözlere yer vermişti: "Fiziksel bir engelim var ancak ben çocukluğumdan beri bu konuda kendimi çok iyi yetiştirdiğimi düşünüyorum. Her şeyden önce özgüven sahibi bir insanım. Kompleksi olmayan bir insanım. Hiçbir zaman fiziksel engelimin arkasına sığınmadım. Bunu bir bahane olarak görmedim. Hayatta en önemli olan insanın aklı, yüreği, karakteri ve çok çalışmasıdır."

Emre Utkucan kaç yaşında?

Emre Utkucan, 1980 doğumludur. Şuanda 43 yaşında.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.