EMUJAD'ı ziyaret ettik: "Meclis'ten emekli maaşlarıyla ilgili güzel haberler alıyoruz"

EMUJAD'ı ziyaret ettik: "Meclis'ten emekli maaşlarıyla ilgili güzel haberler alıyoruz"

Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Genel Başkan Şeref Çayırtepe, 3600 ek gösterge kapsamına alınmış olmalarının kendilerini rahatlattığını belirterek, “Emekli maaşlarının yükseltilmesi ile ilgili Meclisten güzel haberler alıyoruz” dedi.

İlk Sayfa Gazetesi ailesi olarak Emekli Uzman Jandarmalar Derneğini (EMUJAD) ziyaret ettik. Sorumlu Yazı İşleri Müdürümüz Adem Orman ile Genel Başkan Şeref Çayırtepe’nin, derneğin genel merkezinde bir araya geldiği buluşmayı, muhabirimiz Göktürk Yılmaz da takip etti.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Şeref Çayırtepe Emekli Uzman Jandarmalar Derneği’nin etkinlikleri hakkında bilgi verirken, İlksayfa olarak da biz de gerek kağıt baskımızın gerekse internet sitemiz gazeteilksayfa.com’un çalışmalarından bahsettik.

basliksiz-1-001.jpg

SÜREKLİ KOŞTURUYORUZ

Emekli Uzman Jandarmalar Derneği Genel Başkan Şeref Çayırtepe, temsil ettikleri kesimin sorunlarının çözümü için gece gündüz koşturduklarını söyledi.

GÜZEL HABERLER ALIYORUZ

3600 ek gösterge kapsamına uzman jandarmaların da alınmış olmasının kendilerini rahatlattığını söyleyen Çayırtepe, “Devletimizin bu çalışmasından çok memnunuz. Emekli maaşlarının yükseltilmesi ile ilgili Meclisten güzel haberler alıyoruz. Bunun bir an önce gerçekleşmesini istiyoruz” dedi.

aarra.jpg

SORUNLAR VE TALEPLER DİNLENDİ

Uzman jandarmaların sorunlarını ve taleplerini dikkatlice dinleyip kayıt altına aldık.
Genel Başkan Şeref Çayırtepe, bazı sorunların çözülememesi sebebiyle camiada beklentilerin arttığını söyleyerek, “Arkadaşlarımız bir an önce gerekli çözümlerin gerçekleşmesini istiyor. Seçim ortamı ister istemez taleplerimizi geri iteliyor. Çünkü talep ettiğimiz konuların büyük bölümü Meclis ile alakalı. Meclis şimdi iş başı yaptı, bakacağız. Seçimden önce 3600 meselesi bizi rahatlattı. Devletimizin bu çalışmasından çok memnunuz. Emekli maaşlarının yükseltilmesi ile ilgili Meclisten güzel haberler alıyoruz. Bunun bir an önce gerçekleşmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

iceri.jpg

TEŞEKKÜR İLETİLERİ

Görüşmenin sonunda Başkan Çayırtepe ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Adem Orman ile ve gazeteilksayfa.com Muhabiri Göktürk Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi. Adem Orman da Çayırtepe’ye teşekkür ederek görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.