En iyi ekrana sahip telefonlar listesi değişti: İşte zirvedeki isim!

En iyi ekrana sahip telefonlar listesi değişti: İşte zirvedeki isim!

Akıllı telefonların ekran ve kamera kalitelerini ölçen DxOMark, en iyi ekranlı telefonlar listesini yeniledi, zirve ise el değiştirdi. İşte tüm detaylar…

Samsung'un son modeli Galaxy S24 serisi, DxOMark tarafından yapılan bağımsız inceleme sonuçlarına göre piyasadaki en iyi akıllı telefon ekranına sahip olarak öne çıkıyor.

Premium Sıralama kategorisinde yer alan temel S24 modeli, 600 - 800 dolar arası telefonları içeren bu segmentte lider konumda bulunuyor. Ayrıca, Galaxy S24+ modeli Ultra-Premium segmentinde, yani 800 dolardan yüksek fiyatlı telefonlar arasında ikinci sırada yer alıyor.

haber1-007.jpg

KÜÇÜK SORUNLAR VAR AMA...

Samsung'un yeni LTPO Dynamic AMOLED 2X panelleri, Vision Booster ve Adaptive Color Tone gibi özelliklerle desteklenerek, kullanıcılara üstün bir görüntü deneyimi sunuyor. Galaxy S24 serisinin ekranlarında yaşanan küçük sorunlara rağmen, kullanıcılar genel olarak bu teknolojilerle birleşen başarılı performanstan memnun görünüyor.

Galaxy S24+ modeli, QHD+ çözünürlük ile dikkat çekerken, her üç varyant da 2600 nit parlaklığa ulaşabiliyor. Galaxy S24 Ultra ise Gorilla Glass Armor ekran koruması ile öne çıkarak dayanıklılığını ön plana çıkarıyor. Özellikle, S24 Ultra'nın ekranının Mohs'un sertlik testinde 6. seviyede çizilmeye karşı dayanıklı olması, diğer akıllı telefonlardan ayrılan önemli bir özellik olarak öne çıkıyor.

manset.jpg

PEK ÇOK MODELİ GERİDE BIRAKTI

Samsung'un Galaxy S24 serisi, piyasadaki rakip modelleri Galaxy Z Fold 5, Z Flip 5, iPhone 15 serisi, Google Pixel Fold, OnePlus Open, Honor Magic5 Pro gibi üst düzey telefonları geride bırakarak kullanıcılara üstün bir ekran deneyimi sunmaya devam ediyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.