Enver Aysever eşi kim? Enver Aysever kimle evli? Enver Aysever nereli? Enver Aysever kimdir?

Enver Aysever eşi kim? Enver Aysever kimle evli? Enver Aysever nereli? Enver Aysever kimdir?

Enver Aysever son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Enver Aysever eşi kim? Enver Aysever kimle evli? Enver Aysever nereli? Enver Aysever kimdir? sorularının yanıtlarını arayarak meraklarını gidermeye çalışıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Enver Aysever son zamanlarda ilk sıralarda yer alıyor. Enver Aysever, gündemle beraber ismi çok konuşulmaya başlayan Enver Aysever hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Enver Aysever eşi kim? Enver Aysever kimle evli? Enver Aysever nereli? Enver Aysever kimdir? İşte detaylar:

ENVER AYSEVER KİMDİR?

Enver Aysever, 1971’de İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Doğuş, Yeditepe ve Arel Üniversitelerinde dersler verdi. Evli olup bir çocuk babasıdır. TV kariyerine TV8’de “Lacivert” adlı edebiyat dergisiyle başlayıp, NTV Radyo’da “Kurşun Kalem” adlı devam ettirdi. Yorum ve eleştirilerini, yine TV8’de, “Haber Aktif” adlı programının içinde “Yazın Aktif” köşesinin sürekli konuğu olarak yaptı.

2007 yılında SKY Türk’te yayına başlayan “Aykırı Sorular” ve “Ayrıntılar” adlı siyasal tartışma programını hazırlayıp, sundu. Yine aynı televizyonda “Siyasal Analiz, Sokağın Sesi, Üç Soru İki Yorum, Zamana Karşı” adlı programları hazırlayıp, sundu. Devamında Kanaltürk televizyonunda “Gündem Demokrasi, Ters Cephe, Pazar Politika” adlı programlar yorumculuk yaptı.

SKY Türk televizyonundan 2011-2012 sezonunda CNN Türk televizyonuna transfer oldu. Altan Öymen, Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı ile birlikte “Dört Bir Taraf” adlı programda yorumcu olarak yer aldı. Aysever, CNN Türk'te “Aykırı Sorular” adlı programı sunmaktadır. Enver Aysever’in eşinin adı ise Handan Aysever’dir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.