Epic Games’in ücretsiz vereceği oyun belli oldu: 12-19 Ekim 2023

Epic Games’in ücretsiz vereceği oyun belli oldu: 12-19 Ekim 2023

Her hafta verdiği yeni ücretsiz oyunlarla oyuncuların sevgisini kazanan dijital oyun platformu Epic Games, 12-19 Ekim 2023 tarihleri arası herkesin sevdiği oyunu oyuncularına armağan ediyor.

Epic Games, rakiplerine göre verdiği ücretsiz oyunlarla popüler haline gelmiş durumda. Her hafta birçok oyunu ücretsiz olarak oyuncularına dağıtan şirket, oyuncularına ücretsiz olarak vereceği oyunu açıkladı. Yakın zamanda 500 milyon kullanıcıya ulaşan Epic Games, gün geçtikçe oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor.

Yükselen dolar kuruyla birlikte Türk oyuncuların yüzü bir nebze olsun düşse de Epic Games, oyuncuların dostu olmaya devam ediyor. Her hafta verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte oyuncuların sevgilisi haline gelmiş durumda. İşte, Epic Games'in verdiği ücretsiz oyun...

BLAZİNG SAİLS

BLAZİNG SAİLS

Blazing Sails, Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan, birinci şahıs bir yelkenli savaş oyunudur. Oyun, 18. yüzyılda geçiyor ve oyuncular, düşman gemilerini yok ederek, ganimetler toplayarak ve ticaret yaparak kazanmak için yarışan korsan gemilerinin kaptanlarını kontrol ediyor.

Oyun, gerçekçi yelkencilik fiziği ve gemi savaşları ile öne çıkıyor. Oyuncular, gemilerini rüzgarın yönüne göre yönlendirmek, yelkenlerini ayarlamak ve düşman gemilerine ateş etmek için çeşitli kontrolleri kullanabilir. Oyunda, farklı türde gemiler, silahlar ve ekipmanlar da mevcuttur.

Blazing Sails, hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarda oynanabilir. Tek oyunculu modda, oyuncular, oyunun hikayesini takip eden bir dizi görev tamamlar. Çok oyunculu modda, oyuncular diğer oyunculara karşı çevrimiçi olarak savaşabilir veya birlikte işbirliği yaparak görevleri tamamlayabilir.

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7

İşlemci: Intel Core i3

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX 550 Ti

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.