Erbakan: “İslam dünyası hala acılarla sınanıyor”

Erbakan: “İslam dünyası hala acılarla sınanıyor”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Batman 2. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, İslam coğrafyasının günümüzde de geçmişte olduğu gibi işgal, katliam ve insan hakları ihlalleriyle mücadele ettiğini dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Batman 2. Olağan Kongresine katıldı. Batmanda Kültür Mahallesinde Milli Gençlik Derneği Batman Şubesinin açılışını gerçekleştirdikten sonra Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen partisinin 2. Olağan İl Kongresine katılan Erbakan, kongrenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Yetki sahibi olduklarında bölgeye en faydalı ve hayırlı hizmetleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini aktaran Erbakan, birlik ve beraberliğin önemine dikkati çekti. Erbakan, Orta Doğuda son dönemde yaşanan gelişmelere değinerek, şunları kaydetti:

"İslam coğrafyası dün olduğu gibi bugün de maalesef işgallerle, katliamlarla, hak ihlalleriyle karşı karşıya. İki seneye yaklaşan Gazze soykırımı ve son olarak haksız, hukuksuz bir şekilde İran'a yapılan saldırı hepimizin malumudur. Azgın terörist İsrail ve onun uşağı Amerika, hayallerine ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Siyonist, terörist İsrail ve onun uşağı Amerika, Gazze'de, Yemende, İran'da insanlık suçlarına yenilerini eklemeye devam ediyor." Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde Ziyaülhak Yamaç, yeniden il başkanı seçildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.