Erdal Beşikçioğlu oyunu kullandı: Etimesgutluları sandık başına davet etti

Erdal Beşikçioğlu oyunu kullandı: Etimesgutluları sandık başına davet etti

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nde kullandı. Beşikçioğlu Etimesgutlu vatandaşları oy vermeye sandık başına davet etti.

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Halil İnalcık Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı. Oy kullanmasının ardından sosyal medya üzerinden video ile o anları paylaşan Beşikçioğlu, vatandaşları sandık başına gelerek oylarını kullanmaya ve ilçesine sahip çıkmaya davet etti.

Oyunu kullanmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu videoda açıklama yapan CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu “Biz oyumuzu Etimesgut’ta kullandık. Burada başta Etimesgutlu hemşerilerim olmak üzere tüm halkımızı oy vermeye, ilçesine ve şehrine sahip çıkmaya davet ediyorum. Centilmence bir yarış ortamında bizler seçmen ile buluştuk. Şimdi seçim sonuçlarının da sağlıklı ve kimsenin aklında bir karışıklığa neden olmadan ilan edilmesini diliyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum “ dedi.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.