Erdal Beşikçioğlu paylaştı: "Daha samimi olurdu" yanıtı geldi

Erdal Beşikçioğlu paylaştı: "Daha samimi olurdu" yanıtı geldi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Belediye Meclis Salonunda 'Halk Buluşması' gerçekleştirdiklerini açıkladı. Vatandaşlardan Beşikçioğlu'na "Yukarıda oturmasanız daha samimi olurdu" yanıtı geldi.

31 Mart'taki yerel seçimlerde Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, Belediye Meclis Salonunda "Halk Buluşması" gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Beşikçioğlu, halk buluşmaları sayesinde vatandaşların istek ve taleplerine doğrudan ulaşacaklarını belirtti. İlk buluşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Belediye Meclis Salonumuzda Halk Buluşmamızı gerçekleştirdik. Vatandaşımızın, esnafımızın, gençlerimizin ve kadınlarımızın istek ve talepleriyle doğrudan buluşacağız. Gözümüzü, kulağımızı komşularımızdan ayırmayacağız."

etimesgut.jpg

"YUKARIDA OTURMAZSANIZ DAHA SAMİMİ OLURDU"

Paylaşıma yanıt veren bazı vatandaşlar ise Beşikçioğlu'nun kürsüde oturmasını eleştirerek "Çok güzel ama siz yukarıda oturmazsanız daha samimi olurdu" dedi.

Bir başka vatandaş ise "Eylem de eylemin amacı da doğru ama kürsüler halkla buluşmak için yanlış" yorumunda bulundu.

Beşikçioğlu'nun paylaşımına yanıt veren başka bir vatandaş "Başkanım iki sandalye alıp karşılıklı otursaydınız daha güzel olurdu" yazdı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.