Erdoğan Ankara Büyükşehir için Veysel Tiryaki'yi mi düşünüyor?

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına kimi düşündüğü konusunda dikkat çeken bir video gündeme geldi.

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına kimi düşündüğü konusunda dikkat çeken bir video gündeme geldi.

Geçtiğimiz yerel seçim dönemine ait videoda AK Parti lideri Erdoğan, bir isimden övgüyle söz ediyor. Erdoğan “Tüm Ankaralıların gururla misafirlerini götürdüğü, tarih, kültür ve turizm yerlerinde Veysel Bey'in imzası var” diyor.

ikili.jpg

ABB Mİ ALTINDAĞ MI?

Veysel Tiryaki, Tarım Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek, Belediye Başkan Adayı olduğunu ilan etmiş ancak bölge telaffuz etmemişti. Tiryaki’nin, AK Parti Genel Merkezi’nin bilgi ve onayıyla görevinden ayrılıp aday olduğu ifade ediliyor.

HAMAMÖNÜ, ALTINKÖY, ULUCANLAR O’NUN ESERİ

Tiryaki 2019’a kadar 3 dönem Altındağ Belediye Başkanlığı yapmış, bu süre içinde iz bırakan hizmetlere imza atmıştı. Bugün Başkentin önde gelen birer sosyal ve turizm merkezleri olan Hamamönü, Altınköy, Ulucanlar Müzesi Veysel Tiryaki tarafından hayata geçirilmişti.

altinkoy.jpg

Veysel Tiryaki’nin Altındağ için mi yoksa Büyükşehir için mi aday olduğu tam anlaşılamamıştı. Başkent kulislerinde Tiryaki’nin ABB Adayı gösterilebileceği konuşurken, yakın çevresi başarılı ismin verilecek her göreve hazır olduğunu söylüyor.

İŞTE ERDOĞAN’IN O KONUŞMASI

AK Parti lideri Erdoğan'ın Veysel Tiryaki'den övgüyle söz eden konuşması "AK Parti'nin Ankara Büyükşehir adayı Veysel Tiryaki olabilir" ihtimalini güçlendirdi.

Cumhurbaşkanı o konuşmasında “Tüm Ankaralıların gururla misafirlerini götürdüğü, tarih, kültür ve turizm yerlerinde Veysel Bey’in imzası var” diyordu.

Şimdilerde sosyal medyada sıkça rastlanılan video, “Erdoğan Ankara Büyükşehir için Veysel Bey’i mi düşünüyor?” yorumlarını beraberinde getirdi.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.