Erdoğan-Özel görüşmesinden bomba kulis: Gezi davası konuşulacak

Erdoğan-Özel görüşmesinden bomba kulis: Gezi davası konuşulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin gündemine ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Kulis bilgisine göre görüşmenin ilk gündem maddesi Gezi olaylarında hapis cezasına çarptırılanların durumu olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmenin gündemine ilişkin çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’ye göre görüşmenin ilk gündem maddesi Gezi olaylarında hapis cezasına çarptırılanların durumu olacak.

1-001.jpg

KULİSLER HAREKETLENDİ

Özgür Özel'in parti içinde yapacağı görüşmeler sonucunda belirlenecek gündem başlıkları arasında öncelikle Gezi davası mahkumlarının durumunun ele alınacağı ifade ediliyor. Bu konuda bir uzlaşma sağlanması halinde CHP'nin Başkanlık sistemiyle ilgili yapılacak düzenlemelere destek verebileceği dile getiriliyor.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan gazetecilere yaptığı açıklamada, Özgür Özel'in randevu talebine olumlu yanıt vermiş ve görüşmenin konu başlıklarının çok olduğunu belirtmişti. Özgür Özel ise Meclis'teki parti toplantısının ardından yaptığı açıklamada görüşmeye ilişkin olarak önemli gündemleri olduğunu ve uzun ve yapıcı bir sürecin başlayabileceğini ifade etmişti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.