Erdoğan-Özel görüşmesinin tarihi belli oldu!

Erdoğan-Özel görüşmesinin tarihi belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme tarihi belli oldu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme tarihi 2 Mayıs Perşembe olarak açıklandı.

İkili, ilk görüşmelerini 23 Nisan'da gerçekleştirilen Meclis Resepsiyonu’nda gerçekleştirmişti. Liderler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daveti üzerine TBMM Mermerli Salon’da çay içmişti.

GÖRÜŞMENİN GÜNDEMİ NE OLACAK?

CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan’la görüşmesinde, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, Can Atalay’ın durumu, Gezi Parkı davası, 1 Mayıs’ta Taksim’in kutlamalara kapatılması ve anayasa değişikliği ile dış politika konularını masaya getireceğini söylemişti.

AK PARTİ CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın yapacağı görüşmeye ilişkin ise Kanal 7'de yaptığı açıklamada "İlk görüşme karar değil, müzakerelerin başlaması ve devam etmesi açısından bir adımdır. Özgür Özel kendi önceki Genel Başkanları ve kendi parti ekipleriyle konuşarak gündemleri getireceğini söylüyor. En başta ekonomi olacak sanırım, kendisi de söylüyor. Bunlar bizim de ana gündemimiz. Ülkenin bu sorunlarının çözülmesi için ‘konuşalım’ demek güzel bir şey.” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.