Erdoğan, Paşinyan ile barış sürecini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile yaptığı telefon görüşmesinde Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki barış adımlarını ele aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ermenistan tarafının talebi üzerine yapılan görüşmede, Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki barış sürecindeki son gelişmeler değerlendirildi.
Erdoğan, Paşinyan’ı Azerbaycan ile varılan mutabakattan dolayı kutlarken, barış iradesinin bölge istikrarı için önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca Türkiye ile Ermenistan arasındaki normalleşme sürecinin teknik düzeyde sürdürüleceğini ve bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini ifade etti.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.