Erdoğan’ın kazanacağını bilen muhalif anketçi: Mansur Yavaş Ankara’da 14 puan önde

Erdoğan’ın kazanacağını bilen muhalif anketçi: Mansur Yavaş Ankara’da 14 puan önde

14 Mayıs seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeneceğini söyleyerek dikkatleri üzerine çeken Özer Sencar, Ankara'daki yarışı değerlendirdi. Sencar, "Yaptığımız araştırmaya göre Mansur Yavaş 14 puan önde" dedi.

Ankara'nın favori belediye başkan adayları ile ilgili heyecan verici bir iddia gündeme düştü. 14 Mayıs seçimlerinde Erdoğan’ın Kılıçdaroğlu’nu devireceğini tahmin eden Metropoll Araştırma'nın sahibi Özer Sencar, yaptığı açıklamada CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın, Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok'a karşı 14 puan önde olduğunu belirtti.

3-001.jpg

SEÇİM YAVAŞ’A GİDİYOR

Sencar şu ifadeleri kullandı:

“Ankara seçiminde 10 gün önce yaptığımız bir araştırmada Mansur Yavaş, AK Parti adayından tam 14 puan önde bulundu. Birileri Mansur Yavaş’tan 10 puan alamazsa, yani başka parti adayları ve AK Parti adayı oy çekemezse Ankara seçiminin Mansur Yavaş’ta kalacağı yönünde çok eminim”

Yerel seçimlere bir aydan az bir süre kala adaylar yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Süreçte anket ve kamuoyu araştırmalarına büyük önem atfediliyor. Özer Sencar'ın iddiası Ankara'daki siyasi atmosferi bir kez daha hareketlendirdi.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.