Erol Bilecik kimdir?  Erol Bilecik nereli ve kaç yaşındadır?

Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik nereli ve kaç yaşındadır?

Erol Bilecik’in hayatı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Erol Bilecik kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Erol Bilecik’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Erol Bilecik’in biyografisini haberimizde derledik...

Erol Bilecik Kimdir?

26 Kasım 1962 tarihinde barış, kardeşlik ve hoşgörü şehri Hatay/Antakya'da doğan Erol Bilecik, yaşamının ilk 17-18 yıllık öyküsünün tamamını burada geçirdi. Ev hanımı bir anne ve mobilyacılıkla uğraşan esnaf bir babanın en küçük çocuğu olarak dünyaya gelen Bilecik’in kendisinden beş yaş büyük bir ağabeyi ve yedi yaş büyük bir ablası var.

İnönü İlkokulu'nu bitirdikten sonra, neredeyse şehrin diğer ucunda yer alan ortaokul yıllarının ardından, lise dönemini tarihi Antakya Lisesi'nde tamamladı. Lise yaşamı sonrasında Antakya’dan ayrılışı ise üniversite eğitimiyle başladı ve 1980’li yılların başında İstanbul Teknik Üniversitesi’nden mezun bir mühendis olma sevdasıyla İstanbul’a geldi. Bu, bir anlamda ‘Geliş, o geliş’ denilen cinsten bir öykünün de başlangıcı oldu.

İstanbul’da yaşayan dayıları sayesinde buradaki ilk yabancılığını atması çok da uzun sürmedi. Üniversite yıllarını geçirdiği Beşiktaş, her ne kadar koyu bir Fenerbahçeli olsa da yaşamında en keyif aldığı sürecin geçtigi semt olarak sevgisini kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.