Erzurum’da feci kaza: Bir ölü, iki yaralı
Erzurum'da Kontrolden çıkan otomobil refüjdeki ağaca ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrildi. Kazada bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralandı.
Erzurum'da Kontrolden çıkan otomobil refüjdeki ağaca ve aydınlatma direğine çarptıktan sonra devrildi. Kazada bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralandı.
Kaza, saat 20.55 sıralarında Yakutiye ilçesi sınırlarında bulunan Farabi Bulvarı’nda meydana geldi. Şehir merkezinden Aziziye ilçesi istikametine giden Umutcan Kavaz idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüjdeki ağaca daha sonra da aydınlatma direğine çarparak, devrildi. Kazada sürücü Umutcan Kavaz ile araçta bulunanlardan Hayrunnisa Kavaz yaralandı, Emirhan Kavaz ise yaşamını yitirdi.
MENFEZE DÜŞTÜ
Kaza sırasında karşı yönden gelen otomobilin sürücüsü devrilen direğe çarpmamak için manevra yapınca yol kenarındaki menfeze düştü. Sürücü, kazayı yara almadan atlattı.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonucu yaralılar ambulanslarla Erzurum Şehir ve Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine götürüldü. Hayatını kaybeden Emirhan Kavaz'ın cenazesi ise Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.