Erzurum'da korkunç kaza: Ölüler var

Erzurum'da korkunç kaza: Ölüler var

Erzurum'da kontrolden çıkan bir araç korkunç bir kaza geçirdi. Dereye uçan araçta bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralandı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi Erzurum'a getirildi.

Erzurum’un Narman ilçesi Kireçli Geçidi'nde otomobilin dereye düştüğü kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Kaza, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Narman ilçesine bağlı Gökdağ Mahallesi’nin muhtarı Yusuf Koç’un (65) kullandığı plakalı henüz öğrenilemeyen otomobil, 2 bin 415 rakımlı Kireçli Geçidi’nde 30 metre aşağıdaki dereye yuvarlandı.

Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sürücü Yusuf Koç, araçta bulunan Güven Külekçi (56) ve Veysel Koç (65) olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 2 kişi Erzurum Şehir ve Atatürk Üniversitesi Araştırma hastanelerine kaldırıldı.

Kazada ölen Yusuf Koç’un polislikten emekli olduktan sonra 31 Mart’ta kırsal Gökdağ Mahalle muhtarlığını kazandığı öğrenildi.

CENAZELER ERZURUM'A GETİRİLDİ

Kazada hayatını kaybeden Yusuf Koç, amca oğlu Veysel Koç ile Güven Külekçi'nin cenazeleri otopsi için Erzurum'a getirildi. 3 kişinin yarın kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecekleri öğrenildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.