Eski Eş Cinayeti: 4 Çocuk Annesi Boğularak Öldürüldü

Eski Eş Cinayeti: 4 Çocuk Annesi Boğularak Öldürüldü

Isparta'da, Afganistan uyruklu Hayr Muhammed Rahimi’nin, eski eşi Fatıma Rahmani’yi boğarak öldürdüğü olay büyük üzüntü yarattı.

Isparta'da, Afganistan uyruklu Hayr Muhammed Rahimi’nin, eski eşi Fatıma Rahmani’yi boğarak öldürdüğü olay büyük üzüntü yarattı. Olayın ardından Rahmani’nin cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi.

Olay, gece saatlerinde Isparta'da meydana geldi. 4 çocuk annesi Fatıma Rahmani, eski eşi tarafından boğularak hayatını kaybetti. İddiaya göre, Rahimi ile Rahmani yaklaşık bir yıl önce boşanmıştı. Zaman zaman aynı evde yaşadıkları belirtilen çiftin arasında geçmişte şiddet olayları yaşandığı da öne sürüldü.

Cenaze, Isparta Şehir Hastanesi'nde yapılan otopsi işlemlerinin ardından Rahmani’nin ablası ve eniştesi Muhammed Hüseyin’e teslim edildi. Rahmani, ikindi namazının ardından Halife Sultan Mezarlığı’na defnedildi.

"Polis aradığında inanamadım"

Hayatını kaybeden kadının eniştesi Muhammed Hüseyin, DHA'ya yaptığı açıklamada, gece saat 03.00 sıralarında polis tarafından arandıklarını ve önce duruma inanamadıklarını söyledi. “Hastaneye gittik ama göremedik. Eve döndükten sonra ölüm haberini aldık,” dedi.

Çocuklar polis korumasında

Olay sırasında evde bulunan çiftin dört çocuğu, polis ekiplerince koruma altına alındı. Muhammed Hüseyin, kendisine çocukların bakımını üstlenip üstlenemeyeceği sorulduğunu ancak iki çocuğu daha olduğu için kabul edemediğini belirtti.

Aile üyeleri, çiftin 2019 yılında Isparta’ya taşındığını ve geçmişte bazı şiddet olaylarının duyulduğunu, ancak kesin bilgiye sahip olmadıklarını ifade etti. Olayla ilgili adli soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.