Eski pavyon şarkıcısı Mehtap Yılmaz bile isyan etti: Bu ne leşliktir ya?

Eski pavyon şarkıcısı Mehtap Yılmaz bile isyan etti: Bu ne leşliktir ya?

Eski pavyon şarkıcısı Mehtap Yılmaz, “Dilber dansı” ve “ Dilber Kıyafeti” akımlarına tepki göstererek; İnci Taneleri dizisi ile yapılan pavyon güzellemesine sert eleştirilerde bulundu. Mehtap Yılmaz pavyon gerçeklerini şok ifadelerle anlattı.

Geçmişinde pavyonlarda çalışan ve müzik yarışmasıyla ünlü olan Mehtap Yılmaz, İnci Taneleri dizisiyle birlikte gündeme gelen pavyon hayatının gerçeklerini sosyal medya hesabından açıkladı. Pavyon hayatının dizideki gibi olmadığını vurgulayan Yılmaz, “Dilber dansı” ve “Dilber kıyafeti” akımlarına tepki gösterdi. Mehtap Yılmaz, “Bu ne leşliktir ya? Ailenizden olursunuz, evinizden olursunuz, işinizden olursunuz, hayatınızdan olursunuz, canınızdan olursunuz. En önemlisi canınızdan olursunuz” dedi.

Şu anda müzisyen olan Mehtap Yılmaz, katıldığı bir Youtube kanalında pavyon itiraflarıyla gündeme gelmişti.

asdadada.jpg

BÖYLE HAYAT YOK

İnci Taneleri dizisiyle gündeme gelen pavyon hayatının görüldüğü gibi olmadığını vurgulayan Mehtap Yılmaz, “Gerçekten insanları özendiriyorsunuz. Dilber dansı, Dilber kıyafeti! Bu nedir ya? Bu ne leşliktir ya? Yani o sizin gördüğünüz gibi arkadaşlar, size anlatılanlar gibi bir hayat falan yok oralarda. Hani öyle o kıyafetiyle çıkayım oynayayım bu kadar paralar kazanayım bilmem neler yapayım. Ailenizden olursunuz, evinizden olursunuz, işinizden olursunuz, hayatınızdan olursunuz, canınızdan olursunuz. En önemlisi canınızdan olursunuz. Özenmeyin böyle şeylere” dedi.

sdffsdfsdfadsa.jpg

SADECE GÖZYAŞI VAR

Yılmaz, birçok kötü olaya şahit olduğunu belirterek, “Çünkü ben yıllarca biliyorsunuz hiçbir zaman saklamadım bu tip ortamlarda şarkı söyledim. Bu tip kızları, bu tip oyuncu kızları, bu tip masalarda konsomasyon yapan kızları, hepsine şahit oldum. Bunların hayatlarını da çoğunu da yaşantılarını da çok gördüm. Orada oynayan yani, sadece orada gözyaşı var. O oynarken aslında içinde ağlayan, bir gözyaşını döken bir kadın var. Siz kadın bedeninden sermaye yapmaya çalışıyorsunuz. Bunları konuşmaya, ballandırmaya, övmeye çalışıyorsunuz. Ben de bu konuyla ilgili konuşmak istedim. Çünkü vicdanen susmak bana yakışmazdı” ifadelerini kullandı.

asdfsafcsdcfasd.jpg

LÜTFEN İNANMAYIN!

Yılmaz, "Sizden rica ediyorum lütfen hiçbir şekilde bu tip şeylere kızlar inanmayın. Öyle ise gösterildiği gibi bir hayat size gösterildiği gibi sunulduğu gibi böyle bir Dilber dansı. Keyifli yapılan şeyler, keyifle oynanan şeyler bilmem neler yok yani anladınız mı? Yok yani vazgeçin bu tip şeylerden. Sizler de ölmeyin, indirmeyin, vazgeçin. Sadece o kadar söylüyorum. Bunu söylemek istedim, insani görevim olarak düşündüm” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.