Eski Milli futbolcu ve eşine şok! Trafik magandaları dehşeti yaşattı

Eski Milli futbolcu ve eşine şok! Trafik magandaları dehşeti yaşattı

Eski Milli Futbolcu Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafik magandalarının saldırışa uğradı. Trafiğin sıkışmasıyla başlayan gerilim, Derelioğlu’nun darp edilmesiyle son buldu.

Oktay Derelioğlu ve eşi Başak Derelioğlu trafik magandalarının hedefi oldu. Trafik sıkışıklığından çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, Derelioğlu’nun aldığı darbeler sebebiyle kolunun çıktığı ve ameliyata alındığı belirtildi.

KORKU DOLU ANLAR YAŞADILAR

Bir zamanların ünlü golcülerinden olan eski Milli futbolcu Oktay Derelioğlu, eşiyle birlikte kâbusu yaşadı. Dün akşam saatlerinde İstanbul Kadıköy’de gerçekleşen olayda Derelioğlu’nun kolu çıktı. Başka bir araç tarafından trafikte taciz edilen eski milli futbolcu, tartışmanın büyümesiyle öldüresiye dayak yedi.

YUMRUK DARBELERİYLE YERE YIĞILDI

Sabah’ta yer alan habere göre; trafik magandaları Oktay Derelioğlu’nu yumruk darbeleriyle yerle bir etti. Eski futbolcunun eşi Başak Derelioğlu ise çevreden geçen insanlardan yardım istedi. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle saldırganlar polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Öte yandan feci şekilde darp edilen Oktay Derelioğlu’nun ilk bulgulara göre kolunun çıktığı belirlendi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.